Társaságunk 1993 tavaszán alakult Gáz-Tech Bt néven.

Az alapítást az egyik alapítótag Gombás József akkor már közel 30 éves  készülékszervízelési valamint gépészeti szerelési tapasztalataira alapozva hoztuk létre , az akkor nagy lendületet vett gázvezeték fektetési hullámra tekintve. Alapvető tevékenységünk ekkor még a gázvezeték és a fűtésszerelés volt, majd rövid idő elteltével a csatorna- és vízvezeték-szerelés is bekerült a tevékenységeink közé. Ekkor már Gáztechnik 99 Kft néven működik a cég.

 Az évek során tovább bővült működési területünk , hiszen egyre nagyobb mértékben teret hódított az alternatív energia adta olcsó energia felhasználása.

Számos napkollektoros, napelemes, hőszivattyús rendszert építettünk ki az elmúlt években.

Munkáinkat kezdetekben még a családi házas építkezések adják, majd a 90-es évek végétől számos nagy beruházáson is végeztünk és azóta is végzünk gépészeti szerelést. Ezek különböző autószalonok, társasházak, iskolák, óvodák, gyártócsarnokok.

2009-től a pályázatok elterjedésétől részt veszünk pályázatok írásában, valamint a nyertes pályázatok beruházásának kiviteli munkáiban is.

A 2011-es és 2012-es lakossági fűtéskorszerüsítési és megújuló energiát hasznosító pályázati kiírás keretein belül beadott pályázataink 100 %-os sikeraránnyal kerültek elbírálásra, mely pályázatokban vállalt szereléseket sikeresen megvalósítottuk.

Hisszük hogy ezen az úton haladva további megrendelőket tudhatunk partnereink között , hiszen mint tudjuk az elégedett megrendelő további megrendelőket hoz a jövőben.